Luther vender snart tilbage

Hvad enten du har set det på DR eller Netflix, så er der en god chance for, at hvis du har set Luther med Idris Elba i hovedrollen, så er du også blevet fan af serien.

Hvis du er fan af serien, er du nok også ved at være godt træt af ventetiden. Sidste afsnit i sæson 3 havde premiere for langt over to år siden, men nu er ventetiden også snart ved at være forbi. I hvert fald på en måde.

Der kommer nemlig en Luther special bestående af to afsnit, og den får premiere til december i England og USA. I USA har de sågar valgt at begge afsnit skal sendes samme aften, så det bliver mulighed for at tilbringe godt tre timer i selskab med John Luther.

I England forventes det, at de to afsnit vil blive vist over 2 uger, mens mens datoen i USA er fastsat til den 17. december, vides det endnu ikke hvornår serien kommer til hjemlandet England. Det vides i sagens natur slet ikke, hvornår den kommer til Danmark, men forhåbentlig skal vi ikke vente alt for længe.

Udover Idris Elba der spiller hoved- og titelrollen, finder man også Rose Leslie og Patrick Malahide, der begge er kendt fra Game of Thrones på rollelisten.

Der har ved flere lejligheder været tale om et amerikansk remake af serien og en filmudgave på amerikansk, men indtil videre er der ikke noget helt håndgribeligt omkring dette. Det lader da også til at amerikanerne mere eller mindre har taget serien til sig, hvilket nok ikke mindst skyldes Idris Elba’s stadig voksende globale popularitet.

Be the first to comment on "Luther vender snart tilbage"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*