Mad Men finale lidt sløvt fra start

Forleden havde sidste halvdel af Mad Men sæson 7 premiere på AMC. Da afsnit 9 blev sendt, var der på den premieredagen og de efterfølgende tre dage 3,55 millioner amerikanere der så med. På AMC bliver et afsnit vist en hel del gange i løbet af de første dage, så der er rig mulighed for at se det, og i løbet af de første fire dage, var der altså 3,55 millioner der så afsnittet.

Det er en ganske solidt tal, men det er et stykke fra seerrekorden i 2012, hvor 3,5 millioner amerikanere så med på dagen for premieren, hvilket ligger et stykke over niveau. Det kan måske tyde på, at interessen for serien så småt er ved at være nedadgående, hvilket heller ikke er så mærkeligt efter 7 sæsoner.

Mad Men har dog aldrig været en serie der havde de helt vilde seertal, men det er en serie der har haft en enorm kulturel betydning og som har vundet et hav af de absolut største priser der er at vinde. Det er blevet til talrige Emmy’er, Golden Globes og meget andet. Snart er det dog slut, da syvende også bliver den definitivt sidste sæson med Don Draper & co.

Charlie Collier der er chef for AMC har da også sagt, at Mad Men er en af den slags serier der uhyre langtidsholdbare. Derfor skal seertallene heller ikke ses som lige nu, da de bør læses som lige nu OG i alt evighed. Og selvom det er sat lidt på spidsen, så er der helt sikkert noget om snakken. Det er i hvert fald en af de mindst tidstypiske serier, der findes.

Be the first to comment on "Mad Men finale lidt sløvt fra start"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*