Marvel hyrer 12 Years a Slave forfatter til ny serie

Marvel lader til at satse mere og mere på serie. Lige nu er Agents of S.H.I.E.L.D, Daredevil og flere andre. Desuden er der flere på vej, og en af dem skal skrives af en Oscar vinder.

De har nemlig lavet en aftale med 12 Years a Slave manuskriptforfatteren John Ridley, der skal skrive en tv-serie for Marvel. Der vides ikke meget mere om projektet end dette.

Rygterne siger, at der muligvis blive tale om at genfinde en Marvel superhelt, men om det er en af de kendte, eller en af de mere anonyme, det melder historien ikke noget om. Der har været tale om en spin-off af Agents of S.H.I.E.L.D, men angiveligt er det ikke den der på tale.

De hviler ikke på laurbærerne hos Marvel, der har nemlig udover disse også fire serier på vej på Netflix inden for de kommende år. Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist og The Defenders har alle premiere inden for de næste to år, så satsningen på seriemediet må betegnes som værende rimelig seriøs.

Serien bliver lavet til AMC, hvor Joh Ridley allerede har en serie American Crime, der er blevet ganske pænt modtaget. Han er desuden også manden bag det kommende remake af Ben-Hur.

Be the first to comment on "Marvel hyrer 12 Years a Slave forfatter til ny serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*