McG skal instruere første afsnit af Shadowhunters

I 2013 var der premiere på The Mortal Instruments: City of Bones. Filmen var baseret på de populære fantasy bøger af samme navn, skrevet af Cassandra Clare. Trods bøgernes succes blev filmen dog langt fra nogen god forretning. Den havde kostet omtrent 60 millioner dollars at producere og indspillede blot 75 millioner, og gav derfor et solidt underskud.

Der var fra starten tale om efterfølgere, men grundet den manglende succes blev det ikke overraskende ved snakken. Det betyder dog ikke, at franchisen er helt død, der er nemlig en tv-serie på vej ved navn Shadowhunters, som ABC har sikret sig rettighederne til.

Udover at have sikret sig rettighederne, så har de også sikret sig en instruktør til det første afsnit. Det er nemlig kommet frem, at det bliver Charlie’s Angels, Terminator Salvation instruktøren McG, der skal stå for den del.

Udover at instruere minimum et afsnit, så skal McG også være executive producer på serien sammen med Ed Decter. Det er som sagt ABC, der har sikret sig rettighederne, og optagelserne forventes at begynde i Toronto i næste måned. Hvornår den får premiere vides endnu ikke, og det vides heller ikke, hvem der får de danske rettigheder, men både Viaplay og Netflix har flere ABC produktioner, så en af de to, kunne være gode bud.

 

Be the first to comment on "McG skal instruere første afsnit af Shadowhunters"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*