Mere Klovn på vej – endnu en film på tegnebrættet

Der er nok ikke den helt store tvivl om, at Klovn som Casper Christensen og Frank Hvam står bag, er noget af det mest populære der er kommet ud af dansk TV. I øjeblikket løber den nye og 8. sæson over skærmen efter en pause på næsten 10 år. Da der var premiere på den nye sæson så næsten 700.000 med. Seertallene er faldet en del siden, men der er givetvist også en del der ser det på TV2 Play i stedet for at se det “live”. Dette gør det lidt svært at vurdere de faktiske seertal.

I alle tilfælde så har serien stadig en voldsom popularitet, og derfor er det måske heller så underligt, at det er blevet annonceret, at der er mere klovn på vej. Det er dog (i første omgang) ikke en 8. sæson af serien men derimod endnu en film, hvilket så bliver den tredje i rækken.

Den er dog ikke helt en realitet endnu, Casper Christensen og Frank Hvam har søgt og fået godkendt udviklingsstøtte på 200.000 kroner til Klovn Happy days hos Det Danske Filminstitut. Udviklingsstøtte er noget som gives til udvikling af ideer. Det betyder også, at der endnu ikke er manuskript osv. I og med der allerede er en arbejdstitel på filmen, er det dog nok meget tænkelugt, at der kommer endnu en og gør det til en trilogi.

Klovn the Movie havde premiere i 2010 og solgte mere end 850.000 biografbilletter, mens efterfølgeren Klovn forever havde premiere i 2015 solgte lidt over en halv million. Så selvom det var en stor nedgang, var det stadig en kæmpe kassesucces i biograferne.

 

Be the first to comment on "Mere Klovn på vej – endnu en film på tegnebrættet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*