Mindhunter sæson 2 bekræftet

2017 har været endnu et godt år for serie, hvor der er kommet mange glimrende serier. En af de mest spændende er uden tvivl Mindhunter på Netflix, som David Fincher har stået bag. Serien der handler om tiden hvor FBI begyndte at bruge psykologi og profilering som en del af deres opklaring, har fået en glimrende modtagelse, og det kan man se konsekvensen af nu.

Det er nemlig netop blevet bekræftet, at der kommer en sæson to af serien, hvilket nok heller ikke kommer bag på særlig mange, da Netflix meget meget meget sjældent kun laver en enkelt sæson af en serie.

Hvis du ikke har set sæson et, skal du måske ikke læse mere, men i slutningen ser man, at en af hovedpersonerne Holden Ford (Jonathan Groff), mere eller mindre får et sammenbrud, hvilket heller ikke er så mærkeligt i forhold til de mennesker han har omgivet sig med.

Sæson 2 kommer til at handle om en nye seriemorder sag, der tager udgangspunkt i virkelige hændelser, da 28 afroamerikanske børn, teenagere og voksne blev dræbt mellem i Atlanta mellem 1979 og 1981. Der blev anholdt og dømt en mand i sagen, men Wayne Williams (som han hedder) blev kun dømt for to af dem, og han har lige side fastholdt sin uskyld.

Der er altså plads til masser af twist og spænding i den kommende sæson, og der er plads til masser af konspirationer. Det er endnu uvist, hvornår den får premiere, men det forventes at blive omkring oktober, hvor sæson 1 også havde premiere.

Be the first to comment on "Mindhunter sæson 2 bekræftet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*