Mr. Burns, Ned Flanders m.fl forlader The Simpsons

De fleste af os kender stemmerne på Mr. Burns, Ned Flanders, Smithers, Seymour Skinner og flere andre som Harry Shearer står bag, men i fremtiden bliver de anderledes.

Harry Shearer har nemlig ikke forlænget sin kontrakt. Han var ellers i forhandlinger ligesom de resterende stemmer på serien om at vende tilbage i 27. og 28. sæson, men sådan bliver det altså ikke.

På Twitter har han annonceret, at han ikke ville forlænge på grund af restriktioner i hans kontrakt der gør, at han ikke har den frihed til at lave andre projekter, som han mener at han tidligere havde.

Al Jean, der er show runner på serien, har udtalt, at Harry Shearer blev tilbudt den samme kontrakt, som de andre medvirkende har accepteret. Med afslaget til kontrakten har Shearer også sagt nej til i omegnen af 14 millioner dollars.

Selvom stemmer naturligvis er en stor del af “personligheden” for figurerne, så er der ingen planer om at fjerne karaktererne fra den populære serie. I stedet skal der nu findes en eller flere erstatning for Shearer, og hvem ville ikke gerne være med til en af historiens mest populære serier.

Skaberen af The Simpsons James L. Brooks har dog måske endnu ikke helt opgivet, at få Shearer til at skrive under på en ny kontrakt og har på Twitter skrevet, at han gerne til snakke med Shearer, hvilket der dog ikke er kommenteret på, og det må forventes at Shearer er fortid i Springfield.

Skærmbillede 2015-05-15 kl. 13.06.08

Be the first to comment on "Mr. Burns, Ned Flanders m.fl forlader The Simpsons"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*