Netflix forlænger The Ranch med en sæson 2

Det ville være synd at sige, at The Ranch med Ashton Kutcher har fået en masse glimrende anmeldelser og en masse opmærksomhed. Serien fik premiere den 1. april og har siden levet et stille liv på Netflix.

Succesen har dog været stor nok til at Netflix har valgt at forlænge den med minimum en sæson mere, hvilket Ashton Kutcher kunne annoncere på sin populære Twitter profil (den er nok mere populær en serien).

Kutcher spiller hovedrollen i serien sammen med Danny Matheson, de to spillede også overfor hinanden i That 70’s Show, der blev det helt store gennembrud for Kutcher, og der er derfor også en vis portion nostalgi over serien.

Fornyelsen kommer som sagt kun en måneds tid efter premieren, og det har lidt være en tendens hos Netflix med hurtigt at fornye de serier, som ellers ikke har fået specielt gode modtagelser som efterfølgeren til Full House, Fuller House, der fik premiere tidligere på året samt Grace & Frankie, der heller ikke fik den store opmærksomhed.

Om det er en speciel taktik, eller de serier der får mindst opmærksomhed bare rent faktisk har mange seere er svært at sige, da Netflix som bekendt ikke afslører deres seertal, og ingen udover dem selv rent faktisk ved hvor mange der ser de forskellige serier og film.

Be the first to comment on "Netflix forlænger The Ranch med en sæson 2"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*