Netflix afslører 100 nye originale projekter

Netflix har travlt med deres egne projekter, hvilket nok ikke er gået særlig manges næser forbi. Der går ikke mange dage mellem at der dukker nyt originalt indhold op. Både i form af serier til voksne og børn og ikke mindst en rimelig lang række af stand up shows og Netflix Specials. En af de ting som Netflix er begyndt at satse meget på, er indhold fra forskellige lande rundt om i verden.

Et af de kommende eksempler på dette er naturligvis den danske The Rain, der har premiere om et par uger, og vil kunne ses af de mere end 125 millioner brugere, der er verden over.

Det kommer vi til at se meget mere af i de kommende par år. På What’s Next eventet som netop nu afholdes i Rom, har Netflix nemlig afsløret at der er 100 originale projekter på vej. Størstedelen er naturligvis amerikanske, men der er projekter på vej fra i alt 16 forskellige lande. 10 af disse lande er europæiske, men for første gang er der også projekter på vej fra Mellemøsten og Afrika.

“Vores overbevisning er at god storytelling krydser grænser. Når historier fra forskellige lande, sprog og kulturer finder en verdensomspændende platform, hvor de eneste grænser, der stilles op, er skabernes fantasi, så opstår der unikke og universelle fortællinger, som det globale publikum tager til sig,” siger Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix.

Udover at have afsløret, at der er mere end 100 originale projekter på vej, har Nettflix også kommet med lidt afsløringer omkring en af deres helt store succeser Stranger Things.

Selvom det er meget begrænset, hvad de har afsløret (der er eksempelvis endnu ikke kommet en premieredato), så har de dog annonceret et par nye navne til rollelisten. Jake Busey (søn af den legendariske Gary Busey), skal spille rollen som “Bruce”, mens Cary Elwes skal spille “Mayor Kline”.

Be the first to comment on "Netflix afslører 100 nye originale projekter"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*