Netflix afslører teaser for House of Cards sæson 6

Store ændringer er på vej til Det Hvide Hus. Netflix serier har udgivet en nye teaser for House of Cards.

Mit under det amerikanske Academy Awards viste Netflix seererne en teaser for den sjette og sidste sæson af House of Cards. Hovedpersonen Robin Wright står forrest og klar til at overtage ansvaret.

Claire Underwood har kommandoen, siddende bag sit skrivebord, som hendes mand engang sad på, i det ovale kontor. Med et selvsikkert smil siger hun, ‘Vi er kun lige begyndt’.

Netflix afbrød samarbejdet med den tidligere stjerne Kevin Spacey i november 2017 efter han blev anklaget for seksuelt misbrug. Serien tog en tre måneders pause, men nu er produktionen i gang igen.

Den politiske thriller er skabt Beau Willimon. Det er en modernisering af den populære miniserie fra 1990, som blev sendt på BBC med det samme navn. Serien er baseret på novellen af Michael Dobbs. Det var Netflixs første store budget-serie med original indhold og var en øjeblikkelig succes. House of Cards banede vejen for flere originale Netflix serier.

Sæson 6 var allerede planlagt sidste sæson, men på grund af situationen omkring Kevin Spacey, så måtte showet ændre retning. Det er stadig uvist, hvordan serien vil klare sig uden den hollywood-stjernen.

Be the first to comment on "Netflix afslører teaser for House of Cards sæson 6"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*