Netflix bekræfter Bright 2 (igen)

Det var egentlig allerede annonceret, at David Ayer filmen Bright med Will Smith og Joel Edgerton i hovedrollerne ville få en efterfølger, og dermed blive det første film franchise på Netflix. Alligevel har de ventet til seertallene med at komme med en helt officiel udmelding, og den er så kommet nu i form at denne video.

Det ville nok være en overdrivelse af de større, at sige at filmen er blevet mødt med de store roser. Den har fået en ret hård medfart blandt kritikere i det meste af verden. Det har dog ikke afskrækket seere, der naturligvis heller ikke har skulle have penge op af lommen for at sen den. Alene i USA blev den set af 11 millioner mennesker i de første tre dage.

Der er ikke kommet globale tal, men eftersom filmen er gået direkte ind som den meste sete Netflix film siden dens udgivelse i mere end 190 lande.

Indtil videre er der stadig ikke kommet frem, hvornår der er premiere på filmen, men det er nok mest tænkeligt med en premiere i løbet af 2019 eller måske endda slutningen af dette år.

 

Be the first to comment on "Netflix bekræfter Bright 2 (igen)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*