Netflix dobler op på originalt indhold

At Netflix satser mere og mere på originalt indhold, kommer nok ikke som den helt store overraskelse hvor særlig mange. De hat haft stor succes med serier som House of Cards, Orange is the New Black, Daredevil, Bloodline og mange andre.

Det har naturligvis givet dem masser af blod på tanden, for at satse endnu mere, og det kan tydeligt ses i “programfladen” på tjenesten i 2016.

Det kommende år vil der nemlig være 31 originale produktioner på tjenesten og det er næsten en fordobling af de 16 der har haft premiere i år.

Ted Sarandos, der er en af bestyrelsesmedlemmerne hos Netflix lover også, at det ikke bare er en masse fyld, men at det derimod er en masse kvalitet, som man kender det.

Udover de mange serier der får en ny sæson næste år, er der også en del nye, der får premiere. Blandt dem finder man eksempelvis Luke Cage der bygger videre på Daredevil og Jessica Jones. Der er også premiere på den nye version af Full House, der har fået titlen Fuller House.  Der kommer også en ny omgang Degrassi.

Udover de 31 originale serier der får premiere næste år, er der et tæt på tilsvarende antal børneserier af den ene og anden art tilbage.

Be the first to comment on "Netflix dobler op på originalt indhold"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*