Netflix dropper Mads Mikkelsen film

Mads Mikkelsen er en af Danmarks absolut mest populære skuespillere, og en af de få der er slået igennem i det store udland. Selv store stjerner kan dog komme ud for en lille nedtur. En af hans kommende store projekter skulle nemlig have været en film lavet direkte til Netflix, hvor  den Oscar-vindende instruktør Alexander Payne (About  Schmidt, The Descendants, SidewaysDownsizing) skulle instruere.

Filmen skulle handle om den norske forfatter Karl Ove Knausgård, der rejser rundt i USA sammen med sin datter, og skriver om det til New York Times, som han rent faktisk gjorde. Der er dog en, der angiveligt ikke synes om denne ide, og det er Karl Ove Knausgård selv.

Det var planen at optagelserne til filmen skulle gå igang allerede i næste uge, baseret på et manuskript der naturligvis allerede er færdigt. Det vides ikke helt hvad der har været Knausgård til at nedlægge dette veto mod filmen. Det er da heller ikke utænkeligt, at den stadig bliver til noget, men for nuværende ser den altså ud til at være udskudt på ubestemt tid. Han har ifølge DR været kendt for at skrive åbent om sit privatliv. Det kan være, at denne åbenhed ikke er noget han har ønsket skulle udstilles på film. Endnu har Knausgård ikke udtalt sig omkring sagen, men en af filmens producere har bekræftet, at der er pause lige nu.

 

Be the first to comment on "Netflix dropper Mads Mikkelsen film"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*