Netflix er nu helt globalt (næsten)

Netflix er uden sammenligning den største internationale streamingtjeneste med mere end 70 millioner betalende kunder i mere end 120 lande, der hver dag ser mere end 125 millioners tv og film.

Nu bliver Netflix så endnu større. Med et bliver Netflix nemlig total globalt og er nu tilgængeligt i hele verden. Medstifter og administrerede direktør Reed Hastings annoncerede nyheden i dag på den store teknologiesse CES.

De totale globalisering betyder, at Netflix fordobler antallet af lande de er i. Den nye udvidelse bringer Netflix ud i 130 nye lande, i samme øjeblik som Hastings annoncerede det, var Netflix tilgængelig på de pågældende markeder.

Med den enorme udvidelse er det nu mere eller mindre kun Nordkorea, Krim, Syrien og Kina, der ikke har adgang til tjenesten og dermed se originale serier som House of Cards, Orange is the New Black, Bloodline, Narcos, Daredevil og mange mange mange andre.

På præsentationen lagde Reed Hastings også vægt på, at der i fremtiden vil komme endnu mere originale indhold som serier og film i fremtiden, og at der næste år 31 originale serier og 24 spillefilm at vælge mellem udover alt det andet.

 

 

Be the first to comment on "Netflix er nu helt globalt (næsten)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*