Netflix fik sin første skuespiller Oscar

I nat blev der uddelt Oscar statuetter, og Netflix havde rig mulighed for at vinde nogle af de fineste priser, der gives i Hollywood. Det store håb var naturligvis Martin Scorseses The Irishman, med legender som Al Pacino, Robert DeNiro og Joe Pesci på rollelisten. Filmen var nomineret til intet mindre end 10 statuetter.

Det blev dog ikke til nogen stor triumf på den front, filmen endte nemlig med at måtte gå tomhændet hjem, og det blev ikke til en eneste pris. Den helt store vinder blev i stedet den sydkoreanske film Parasite der både vandt bedste internationale film, bedste instruktion og meget overraskende bedste film. Hvilket aldrig tidligere er sket, at en ikke engelsksproget film vinder hovedkategorien.

En anden af Netflix’s håb om statuetter var Marriage Story, der var nomineret i seks kategorier. Her blev det til en enkelt, da Laura Dean vandt for bedste birolle. Hvilket samtidig markerer den første pris for skuespil til streaming giganten. Derudover blev det også til en for bedste dokumentar for American Factory. 

Med mere end 25 nomineringer må det alligevel siges at være lidt skuffende, at det blot blev til to priser.

Be the first to comment on "Netflix fik sin første skuespiller Oscar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*