Netflix fjerner spøgelsesbrugere

Netflix og de mange egenproduktioner

På verdensplan har Netflix mere end 160 millioner brugere, og der er uden tvivl kommet en del flere til på grund af corona. I den kommede tid kommer antallet af brugere dog til at dale en smule. Netflix har nemlig annonceret, at de vil slette de mange hundrede tusinde spøgelsesbrugere de har.

Som det er med så mange andre abonnementetstjenester, så er der mange der er medlem uden egentlig at bruge det. Det er der mange, der tjener gode penge på, men hos Netflix har man altså en lidt anden tilgang.

I det næste stykke tid vil alle der har en konto, hvor der ikke har været aktivitet i et år eller mere modtage en mail. I denne skal man bekræfte, at man vil fortsætte med t være medlem. Gør man ikke dette, vil ens medlemsskab blive slettet og man vil ikke længere betale for tjenesten.

Ifølge Eddy Wu, der er chef for produktinnovation i Netflix, drejer det sig om under en halv procent. Det ændrer dog ikke ved, at et par hunderede tusinde, der betaler et fast månedligt gebyr alligevel udgør en vis mistet indtjenening.

Be the first to comment on "Netflix fjerner spøgelsesbrugere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*