Netflix hæver prisen igen

Tidligere på året hævede Netflix prisen for tjenesten. I Danmark betød det, at prisen blev hævet fra 79 til 89 kroner, i kroner en rimelig lille stigning, der i procenter dog svarer til en ganske pæn del.

Nu er der efter alt at dømme en stigning på vej igen. I USA er det nemlig netop blevet annonceret, at det fremover vil komme til at koste 9,99 dollars at benytte tjenesten. Det er en stigning på en dollar, som igen var en stigning på en dollar i forhold til i 2014 hvor prisen var på 7,99.

Ligesom sidst de ændrede prisen, er det som udgangspunkt kun nye kunder dette vil vedrøre. Hvis man allerede er kunde, vil man altså beholde den nuværende pris, i hvert fald i et stykke tid. Prisen kommer også til at stige i Canada og Sydamerika.

Det er endnu ikke annonceret, om der kommer en prisstigning her i landet også. Men kunne godt forestille sig, at prisen inden for få måneder blev hævet til 99 kroner, hvilket nok ikke ville skabe de helt store ramaskrig. Det er dog nok ikke helt utænkeligt at forestille sig, at der er noget psykologisk i at prisen i hvert fald skal blive under 100 kroner.

Be the first to comment on "Netflix hæver prisen igen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*