Netflix hæver prisen

Der er nok ikke mange, der synes at Netflix er dyrt, og mængden af indhold man får for prisen er principielt også helt uden af proportioner i forhold til hvad man giver for en enkelt fysisk film.

I lang tid har prisen ligget fast på 79 kroner om måneden for standard pakken, hvor to kan se samtidig, men det kommer til at ændre sig nu. Netflix har nemlig annonceret, at priserne bliver sat op med mere end 10%.

Reelt betyder det, at prisen fremover bliver 89 kroner om måneden i stedet for de 79 kroner. Det gælder dog kun for nye kunder, så hvis du i forvejen er kunde, er du sikret, at din pris forbliver den samme i et år.

I de seneste par år har Netflix satset stort på originalt indhold, og har som bekendt blandt andet bragt os serier som House of Cards, Orange is the new Black, Bloodline, Sense8, The Returned og mange andre. Den slags koster penge, og det er da også grunden til at prisen nu bliver hævet.

Der er nok ikke nogen, der vil overveje deres abonnement på grund af 10 kroner, og prisen er da også mere end rimelig. Det bliver alligevel til mange penge på sigt med de mange millioner brugere der har verden over. Alene i Danmark er der omkring 400.000 Netflix brugere hvilket vil svare til 4 millioner kroner mere om måneden og 50 millioner mere om året.

Penge der kommer det nye indhold til gode, ikke mindst da Netflix også er begyndt at satse mere og mere på spillefilm.

 

Be the first to comment on "Netflix hæver prisen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*