Netflix indhold bliver ens i hele verden

Netflix har mere indhold end man nogensinde ville kunne se på en livstid. Alligevel er der mange der ser misundeligt mod USA, hvor der er endnu mere indhold, hvor filmene er nyere og hvor der er flere sæsoner af mange af serierne.

Indtil videre har man skulle ud i ulovligheder, eller i hvert fald omgåen af reglerne, hvis har man ville fat i en US Netflix, der udover at have mere indhold også er en smule billigere.

Det bliver der dog måske lavet om på i fremtiden, prisforskellen vil nok være den samme, men fremadrettet vil indholdet ikke komme til at variere på samme måde.

Ted Sanderos, der er Chief Content Officer hos Netflix, har nemlig i et interview med Variety udtalt, at der er kommet lidt nye boller på suppen, når der bliver forhandlet rettigheder til serier og film, bliver det nemlig nu kun forhandlet globalt, så det kan vises på Netflix i hele verden og ikke kun på udvalgte markeder.

Udover dette, så afslørede han også at Netflix fremover til satse endnu mere på egenproduktioner, hvilket heller ikke ligefrem kan betegnes som værende en hemmelighed. Næste år vil der komme intet mindre end 48 originale serier og film, hvilket er langt over en fordobling i forhold til sidste år.

I 2015 har Netflix brugt omkring 20 milliarder på at producere serier og film, og dette er et tal der kun kommer til at stige i de kommende år, som Netflix satser mere og mere og originalt indhold.

 

Be the first to comment on "Netflix indhold bliver ens i hele verden"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*