Teaser til Netflix serien Chef’s Table

Det er efterhånden umuligt at sparke sig forbi alverdens madprogrammer på flow-tv. Til Middag Hos, Masterchef, den store kagedyst, Gordon Ramsey, Jamie Oliver, Bo Bech’s Køkkenmareridt, Jamie at home og hvad de ellers måtte hedde. Udvalget er enormt, og nu kommer der lidt mere.

Det bliver dog ikke et traditionelt madprogram, hvor man kan lære at lave hverdagsretter, det er derimod en serie, der følger nogle af de absolut bedste kokke i verden. Chef’s Table, som serien hedder, er på 6 episoder og følger Ben Shewry (Attica Restaurant i Melbourne, Australien), Magnus Nilsson (Fäviken i Järpen, Sverige), Francis Mallmann (El Restaurante Patagonia Sur i Buenos Aires, Argentina), Niki Nakayama (N/Naka Restaurant i Los Angeles, USA), Dan Barber (Blue Hill Restaurant i Stone Barns og i New York City, USA) og Massimo Bottura (Osteria Francescana i Modena, Italien).

Trods vores mange priser til danske restauranter er der ikke fundet plads til danske kokke i denne omgang, men hvis serien bliver en succes, er der nok en sæson på tegnebrættet.

Serien er lavet eksklusivt til Netflix og vil kunne ses fra den 26. april.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Reality på Netflix | Ikke mere reality

Leave a comment

Your email address will not be published.


*