Netflix købes måske af Disney

Disney har kronede dage i øjeblikket, i hvert fald i biograferne, hvor de har gang i deres største boxoffice år nogensinde, hvor de har omsat for omkring 6 milliarder dollars. Det skyldes naturligvis ikke mindst, at de har opkøbt LucasFilm, Marvel og Pixar gennem tiden.

Nu kan der være et nyt og meget opsigtsvækkende køb på vej. Der er nemlig begyndt at gå rygter om, at Disney overvejer at sikre sig verdens største streamingtjeneste Netflix.

Det er TechCrunch der skriver om rygterne, der angiveligt ikke mindst skulle bunde i, at Disney’s øverste chef Bog Iger går på pension om nogle år, og at Disney skulle have udset sig Reed Hastings til at sætte sig i hans sted.

Reed Hastings er den øverste chef for Netflix, og det er klart, at en overtagelse af Netflix, ville gøre ham til den åbenlyse valg.

Hvad Netflix skal koste er uvist, men Forbes har dem vurderet til at være mere end 200 milliarder kroner værd, hvilket næppe er den pris Disney kommer til at give. Ikke desto mindre vil det blive en gigantiske aftale, hvis den kommer til at gå igennem.

Disney har dog endnu ikke været ude og kommentere på rygterne, og gør det nok heller ikke, før der er noget mere eller mindre fastlagt.

Be the first to comment on "Netflix købes måske af Disney"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*