Netflix kommer i nyt design i USA

If it ain’t broke – don’t fix it. Sådan er der nogen der siger, og det har måske også lidt været holdningen hos Netflix, i hvert fald har designet ikke ændret sig specielt meget i løbet af de sidste år, men det bliver der lavet om på nu.

Verdens største og førende streamingtjeneste har nemlig et nyt design på vej, som er rullet ud om ganske kort tid. Noget af det der kommer til at ske, er eksempelvis at Netflix kommer til at fungere hurtigere i navigationen, ligesom det bliver lettere at mere om de forskellige serier og film uden at skulle klikke på dem først.

Ændringerne der vil være rullet ud inden for de kommende par uger i USA og sandsynligvis også i hele verden. Desværre er det kun på mobile enheder og desktop at designet bliver ændret. Der er altså ingen forlydender om at Apple TV udgaven får et ellers meget tiltrængt løft.

Du kan læse mere om om ændringerne hos Mashable, hvor du også kan se eksempler på ændringerne. I forhold til den danske Netflix lader det ikke til at ændringerne er så markante.

Be the first to comment on "Netflix kommer i nyt design i USA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*