Netflix lancerer “betalingskort”

Hvis du gerne har ville have Netflix, men ikke har haft et kreditkort, har det bare været ærgerligt. Et betalingskort eller pay-pal konto har nemlig været eneste krav for at oprette en konto.

Nu gør Netflix det dog muligt, for alle at oprette en konto, også dem der ikke har et betalingskort de kan tilknytte til abonnementet af den ene eller anden grund.

De har nemlig netop annonceret, at de lancerer et Netflix kort, som selvfølgelig kan købes med kontanter og virker som et betalingskort på tjenesten.

Med et Netflix-kort kan man indsætte kredit på en eksisterende Netflix-konto eller oprette en ny konto. Kortet kan bruges til alle abonnementstyper og er tilgængeligt med tre beløb: 150, 250 eller 500 kroner. Brugere kan aktivere Netflix-kortet uden at indtaste andre betalingsoplysninger som et kreditkort eller PayPal og har dermed fuldstændig kontrol over udgifterne. Netflix-kortet kan købes hos Fona, Coop og GameStop, og flere butikker kommer til i de kommende måneder.

Kortet kan naturligvis også bruges som et fysisk gavekort, og er en oplagt gave til alle, der af den ene eller anden grund endnu ikke har oprettet en konto på verdens største streamingtjeneste.

Be the first to comment on "Netflix lancerer “betalingskort”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*