Netflix og de mange egenproduktioner

Netflix og de mange egenproduktioner

Netflix husede for år tilbage ikke deres egne produktioner. Og det var et medie, der var forbeholdt den amerikanske befolkning med abonnement. Man kan måske stadig sige, at amerikanerne får det fedeste indhold, da de har et bredere og nyere udvalg at gå på rov i. Men i det mindste har tjenesten fået en stor interesse her i Danmark og vundet mange menneskers hjerter.

De producerer i den grad deres egne film og serier og har forstået at udnytte den data, de får ud at de mange brugere. Fx skabte de serien “Stranger Things” på baggrund af en masse data, da de kunne se, hvad folk godt kunne lide. De lavede derfor en serie, der havde lidt af det hele – og den blev omgående et hit. Derudover er der andre, de har lavet co-productions med. Tag fx Adam Sandler, der har sit eget filmselskab – Happy Madison. Skuespilleren har medvirket i et hav af produktioner hos Netflix. Det er måske, fordi de ved, at Adam Sandler har et stort publikum. Man kan så mene om de film, hvad man vil.

Om ikke andet er der masser af andre film og serier, du kan hygge dig med. Du kommer i hvert fald ikke til at kede dig, da der er mange timers underholdning, som kan aktiveres ved hjælp af en knap.

Noget for en bred smag

Netflix kommer hele tiden med nyt indhold. Meget af det er ældre film, men også nyere film. Og er det deres egen film, får den jo premiere på Netflix. Har du ikke et abonnement, bør du bestemt overveje, om du skulle besøge Lånet.dk og se, om ikke du kan finde finanserne til at betale for Netflix. Her kan du se serier som The Ranch, der har flere personer med fra “That 70’s Show”, hvor Ashton Kutcher har hovedrollen. En sjov serie, der også byder på alvor og tragedier. Men i langt størstedelen båret af sjove punchlines, indtil en en fra det populære cast blev smidt ud af serien grundet anklager om voldtægt.

Ud over the Ranch er der serier som Narcos, der nu også kommer i flere afskygninger og ikke kun tager afsæt i Colombia. Her kan du tage et kig på, hvordan et narkokartel drives og på den vold og bizarre magtanvendelse, der ligger bag. Du kan altså finde noget for en bred smag og bare skifte, hvis du pludselig får lyst til noget andet.

En af vores absolutte favoritter, er Suits. En serie, der finder sted i New York på et fint advokatkontor, hvor juristerne hustler sig gennem hverdagen. Sikkert langt fra den virkelige verden. Men i den grad båret af hurtige og smarte replikker, flotte jakkesæt og dyre middage. I den grad et must see, hvis ikke du allerede har inhaleret samtlige sæsoner på Netflix. Det er dog ikke en af deres egne produktioner, men den er værd at nævne, hvis du primært bruger Netflix som dit film- og seriefix.

Be the first to comment on "Netflix og de mange egenproduktioner"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*