Netflix overvejer at dræbe Frank Underwood

Det er nok ikke gået manges næse forbi, at Kevin Spacey er kommet ud i et voldsomt stormvejr, efter det er kommet frem, at han for mere end 30 år siden angiveligt har været for nærgående overfor en yngre mand. Om det kommer til at dræbe hans karriere fuldstændig må tiden vise, men det bliver i hvert fald ikke Netflix, der skal hjælpe ham.

De var meget hurtige til at sætte optagelserne af den sidste sæson af House of Cards på pause. I øjeblikket arbejdes der på at finde en løsning for at finde ud af hvordan serien skal afsluttes. Nogle af de sidste rygter lyder på, at Netflix ganske enkelt overveje at lade Frank Underwood dø i begyndelsen af sæsonen og i stedet fokusere på Claire. Dette er dog endnu ikke meldt ud, men Netflix har meldt ud at de intet vil lave sammen med Kevin Spacey, så det er nok ikke helt utænkeligt.

Det er dog heller ikke helt utænkeligt, at der kommer et retsligt efterspil, eftersom Kevin Spacey udover at spille en af de to hovedroller i serien, også er producent på den, og har altså økonomiske interesser der stikker lidt dybere end en lønseddel.

I forbindelse med at de kapper båndene til den Oscar vindende skuespiller, er filmen Gore, der skulle handle om Al Gore, og have Kevin Spacey i hoved rollen også blevet droppet. Optagelserne til filmen havde ellers været i gang i flere måneder, men den lader nu til at være skinlagt.

Be the first to comment on "Netflix overvejer at dræbe Frank Underwood"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*