Netflix overvejer at genoplive Gilmore Girls

Det er godt 15 år siden, at det første afsnit af Gilmore Girls rullede over skærmene, og det er 9 år siden at serien sluttede efter syv sæsoner tilbage i 2009.

Nu bliver der måske pustet nyt liv i serien om Lorelai og Rory Gilmore. I hvert fald forlyder det, at Netflix overvejer at genoplive serien med både Lauren Graham og Alexis Bledel tilbage i deres respektive roller. Generelt skulle der være forhandlinger med de fleste af de medvirkende fra serien, dog ikke Melissa McCarthy der er blevet en Hollywood stjerne siden hen med film som Bridesmaids, The Heat m.fl.

Det bliver dog ikke i helt samme form, at serien kommer til at forløbe. Rent faktisk bliver det ikke i serieformatet, der er nemlig ifølge The Hollywood Reporter tale om 4 film af 90 minutter, og ikke de traditionelle 10-12 afsnit af 45 minutter.

Netflix har gang i genoplivelserne i stor stil i øjeblikket. Udover Gilmore Girls der altså kan være på vej, så er der også en ny omgang på vej af Hænderne Fulde/Full House, Arrested Development, Mr. Show ligesom Wet Hot American Summer havde premiere tidligere på året.

Der er naturligvis endnu ikke kommet en premieredato, da det stadig er på forhandlingsplan, men bliver det til noget, forventes optagelserne at gå i gang allerede i starten af 2016.

Be the first to comment on "Netflix overvejer at genoplive Gilmore Girls"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*