Netflix overvejer måske offline indhold

I forhold til Netflix har Viaplay altid haft en stor fordel, nemlig at man kan gemme indhold på computeren, smartphonen eller tablet’en. Det betyder i sagens natur, at man ikke behøver have internet for at kunne se sin serie eller film. Dette har gjort Viaplay populært blandt pendlere, rejsende og børnefamilier, der ofte har børn med på farten.

Netflix er ofte i forskellige forbindelser afvist, at de ville komme til at tilbyde denne form for service, og har blandt andet begrundet det med, at der en visse rettigheder, der ikke er gældende i forbindelse med, at det kan ses offline.

Der er dog noget der tyder på, at det ikke længere er en umulighed. I hvert fald kan man på mobil.nu læse, at direktøren for global kommunikation, Joris Evers, at selvom de tidligere har gjort det, vil de ikke længere kategorisk afvise denne mulighed, hvilket mange allerede har tolket som, at det kommer til at ske, og at det kun er et spørgsmål om tid, inden det bliver aktuelt.

Det er naturligvis ikke Viaplay, der er grunden til det, da Viaplay som de fleste nok er klar over, ikke er en trussel mod Netflix på globalt plan. En af deres helt store er Amazon (Amazon Prime Video), og de hører netop til blandt dem der tilbyder denne mulighed. Så selvom Netflix mere eller mindre uden sammeligning er den største streamingtjeneste på verdensplan, så kunne noget tyde på, at de alligevel føler sig lidt truet.

Som det ofte er tilfældet med Netflix, har de ikke meldt noget officielt ud, og der er en stor sandsynlighed, for at de nok ikke gør det, før det stort set vil være klart til at blive rullet ud, skulle de vælge at gå den vej.

Du kan læse hele historien her

 

Be the first to comment on "Netflix overvejer måske offline indhold"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*