Netflix reklamer skaber uro

Netflix har altid være en platform uden reklamer. Modsat tv kanaler kommer der hverken reklamer inden et afsnit eller en film, ligesom der heller ikke er reklamer mellem afsnit, hvis man sidder og binge watcher. Sådan har det i hvert fald været i lang tid, men nu er det måske ved at ændre sig.

Den amerikanske streaminggigant afprøver nemlig lige nu at sende reklamer mellem afsnit, hvilket har fået mange halvsure folk til tasterne rundt om. Der er dog ikke tale om traditionelle reklamer for alverdens produkter, men derimod reklamer for egne serier. Hvis du eksempelvis sidder og ser El Chapo kan det være du får en reklame for sæson 2 af The Ozark, der har premiere om en uges tid.

Selvom det ikke er for vaskepulver, sodavand og forsikringsselskaber er der altså stadig brugere, der brokker sig højlydt over tiltaget. Hos Netflix “undskylder” man med, at man altid kan hoppe reklamen over ved et enkelt klik, og man ikke behøver sidde og se det hele. Samtidig udtaler de også, at de hele tiden tester nye ting, og dette blot er en af de ting.

Ideen med tiltaget er at give seerne mulighed for at opdage nye serier, de ellers ikke ville have set. Hvis Netflix kan se, at det ikke giver seere til det de reklamerer for, er det nok meget tænkeligt at de vil fjerne disse igen.

 

Be the first to comment on "Netflix reklamer skaber uro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*