Netflix satser stort på anime

Det kommer nok ikke som overraskelse for særlig mange, at Netflix er begyndt at at producere utrolig meget indhold selv, og at de hele tiden får flere og flere originale serier og film. Det forlyder at verdens største streamingtjeneste næste år vil bruge omkring 50 milliarder kroner på originale film og serier.

Generelt holder Netflix kortene tæt til kroppen, når det kommer til økonomi, seertal og alt andet. Hvad pengene mere præcist kommer til at gå til, er derfor også svært at sige. En hel del af disse penge er dog øremærket til nye anime serier. Angiveligt skal der nemlig produceres ikke færre end 30 nye serier.

Netflix udtaler sig af principielle årsager ikke omkring deres seertal, men mere eller mindre alt hvad de laver er baseret på tal og data. Det tyder på, at det går rigtig godt for deres nuværende anime serier, når de har tænkt sig at investere så massivt i genren.

En af disse serier er Knights of Sidonia, så hvis du er fan af den og andre lignende er der altså meget mere på vej af samme skuffe.

 

Be the first to comment on "Netflix satser stort på anime"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*