Netflix sikrer sig Brad Pitt film

Det går rigtig godt for Netflix. Den amerikanske streamingtjeneste bliver med at kunne skriver tusinder af nye kunder på listen hver eneste dag, og det er generelt rigtig godt at være Netflix.

De bruger dog også rigtig mange penge på deres indhold. Udover at de satser mere og mere på egne originale og eksklusive serier, så er de også begyndt at satse mere og mere på egne produktioner af film.

Nu har de sikret sig endnu en. De har nemlig købt rettighederne til War Machine (som måske er en foreløbig titel) med Brad Pitt i hovedrollen, som er skrevet af David Michod, der stod bag den glimrende Animal Kingdom. Michod skal både skrive og instruere filmen, som handler om Stanley McChrystal’s storhed og fald.

Stanley McChrystal var general i den amerikanske hær under den amerikanske invasion af Afhghanistan. Filmen betegnes som en politisk satire i stil med Wag the Dog, og er et kig på facaden på den store maskine, der kaldes den amerikanske hær. Brad Pitt skal spille hovedrollen som Stanley McChrystal, mens det endnu ikke vides, hvem der ellers vil være at finde på rollelisten.

Be the first to comment on "Netflix sikrer sig Brad Pitt film"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*