Netflix sikrer sig Frontier med Jason Momoa

Netflix har igen været på opkøb og har denne gang sikret sig rettighederne til Frontier, der i første omgang består af 6 afsnit, hvor blandt andre San Andreas instruktøren Brad Payton er med ombord.

Hovedrollen i serien bliver spillet af Jason Momoa, der har medvirket i en lang række serier og film, men uden tvivl bedst nok mest er kendt for rollen som Drogo i Game of Thrones og Conan the Barbarian. Han skal efter alt at dømme også spille hovedrollen som Aquaman i filmen af samme navn der har forventet premiere i 2018.

Frontier udspiller sig sent i 18oo tallet, og handler om kampen om at styre det pels handlen i det nordlige Amerika. Den bliver fortalt fra flere sider, og indeholder både indfødte og de tilrejsende europærer der kommer i blodige kampe, hvor forhandlinger blevet klaret med økser, som der skrives i pressemeddelelsen.

Der er endnu ikke nogen forlydender om, hvem der skal medvirke i serien udover Jason Momoa, ligesom der heller ikke er sat en premieredato for serien udover at det bliver i 2016.

Be the first to comment on "Netflix sikrer sig Frontier med Jason Momoa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*