Netflix sikrer sig Comedians in Cars Getting Coffee

En af historiens mest populære elskede og populære serier gennem tiden er uden tvivl Seinfeld, der også har gjort hovedmanden bag serien til en af de mest velhavende mænd i Hollywood. Selvom serien stoppede for snart tyve år siden, så har Jerry Seinfeld toppet listen over de bedst tjenende komikere indtil Kevin Hart tog førstepladsen fra ham sidste år.

Han har tjent millioner på genudsendelser af serien, streaming royalties, og ikke mindst live optrædende. Da Hulu sikrede sig rettighederne til at streame serien, forlød det at de betalte op mod 160 millioner dollars for disse rettigheder, hvor Seinfeld selv naturligvis fik en god portion.

Derudover har han også lavet serien Comedians in Cars Getting Coffee, hvor han kører rundt med andre komikere i en taxa, hvor de får serveret kaffe og snakker, en form for meget utraditionelt talkshow og underholdning. Den serie kommer nu til være eksklusivt på Netflix. Udover bagkataloget på mere end 50 afsnit, dækker aftalen også over 24 nye afsnit af serien.

Det forlyder at Seinfeld indtil nu har fået helt op mod 500.000 dollars pr. afsnit, men at dette tal med Netflix aftalen kan stige til omkring 750.000 dollars eller lige godt 20 millioner dollars for de nye afsnit, udover hvad de har betalt for bagkataloget.

Udover dette kommer Jerry Seinfeld til at spille en rolle hos Netflix, hvor han skal være med til at udvikle nye serier for tjenesten, så helt hvor meget den nye kontrakt er værd vides ikke med sikkerhed.

Der er endnu ikke fastsat premieredato for hvornår de får premiere.

 

Be the first to comment on "Netflix sikrer sig Comedians in Cars Getting Coffee"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*