Netflix sikrer sig Martin Scorseses The Irishman

Der er ingen tvivl om at Netflix opruster for tiden med originalt indhold. Der kommer hele tiden nye serier til, der er lavet specielt til Netflix, selvom det ikke er alle der får lige så meget opmærksomhed som andre. På filmfronten vil Netflix også gerne være en vigtig faktor med originale film.

Nu har Netflix uden sammenligning gjort deres største scoop, og det er bestemt ikke hvad som helst. Det forlyder nemlig, at Netflix har sikret sig rettighederne til Martin Scorsese’s kommende længe ventede storfilm The Irishman, der har Robert De Niro på rollelisten. De Niro har måske været lidt svingende i hans film på det seneste, men Scorsese har altid fået det bedste frem i den amerikanske skuespiller, og filmen har været undervejs i mange år.

Det er ikke bare rettighederne til filmen, når den har gået i biograferne eller lignende, det er angiveligt planen, at filmen skal få premiere på Netflix, hvilket mere eller mindre er et paradigmeskift i branchen med en film af den størrelse.

Martin Scorsese er kendt som en rigtig filmmand, der i den grad går op i håndværket, og derfor kan det også virke lidt besynderligt, at han vil droppe det store lærred til fordel for streaming, men på den anden side, så er det den vej pilen peger.

Be the first to comment on "Netflix sikrer sig Martin Scorseses The Irishman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*