Netflix vil gerne lave sæson 2 af Stranger Things

Hvis du følger lidt med i den store verden af serier, som vi befinder os i, så er der nok en rigtig god sandsynlighed for at du er stødt på Netflix serien Stranger Things, der havde premiere i midten af juni, og blandt andre har Winona Ryder og David Harbour på rollelisten.

Serien minder om en hyldest til 80’erne (hvor serien også foregår), og minder lidt om en mellemting mellem E.T, Goonierne, Twilight Zone og meget mere andet godt. Den har da også fået en masse varme ord med på vejen, og mange fans verden over er spændte på fremtiden for serien, og om der overhovedet er en fremtid for den.

Det er nemlig endnu ikke blevet bekræftet, om der kommer en sæson 2, selvom Netflix har været hurtige til at forlænge serier i dette år, hvor kvaliteten har været langt lavere og hvor popularitet slet ikke har været lige så stor. Står det til Netflix, er der da heller ikke nogen tvivl om, at det ikke er det sidste vi har set til serien.

I et interview med The Guardian udtaler Netflix chefen Reed Hastings, at han meget gerne ser en sæson to, og det samme gør seriens skabere The Duffer Brothers, så der er meget der tyder på, at der kommer mere. Har du set den første sæson (har du ikke, er det bare om at komme i gang), ved du da også, at der bliver lagt godt op til, at der kan komme mere.

 

Be the first to comment on "Netflix vil gerne lave sæson 2 af Stranger Things"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*