Nicolas Winding Refn sætter navn på Too Old to Die Young skuespillere

Nicolas Winding Refn er naturligvis mest kendt som filminstruktør, hvor han har stået bag film som Pusher, Bronson og naturligvis Drive, der for alvor gjorde ham til et navn i Hollywood.

Han holder en lille pause fra filmene, og har kastet sig over serien Too Old to Die Young (klassisk Refn titel) som han skal lave for storsatsende Amazon. Han har lavet og skrevet serien serien sammen med Ed Brubaker, der har været til at skrive film som Captain America: Winter Soldier og også stod bag et afsnit af den populære HBO serie Westworld. Han er dog mest kendt som forfatter til en lang række tegneserier. Det er Nicolas Winding Refn, der skal instruere alle afsnit, hvilket man meget sjældent ser. Et af de sidste rigtig gode eksempler var, Cary Fukunaga der instruerede hele første sæson af True Detective. 

Generelt har der ikke været meget man ikke har vidst omkring serien, nu er der dog kommer lidt nyt, da Refn på Twitter afslørede, hvem der skulle spille de bærende roller i serien, som forventes at få premiere i løbet af næste år.

På rollelisten vil man kunne finde William Baldwin, Jena Malone (der også medvirkede i hans seneste film Neon Demon), John Hawkes, Cristina Rodlo, Augusto Aguilera , Nell Tiger Free, Babs Olusanmokun og Callie Hernandez – uden at fornærme nogen, altså ikke de største navne, men måske meget typiske for Refn.

 

 

Be the first to comment on "Nicolas Winding Refn sætter navn på Too Old to Die Young skuespillere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*