Nikolaj Coster-Waldau med i Simpsons

Photocredit: Shutterstock

Listen af kendte skuespillere der har medvirket i den legendariske serie The Simpsons, er efterhånden alen lang, og skal tælles på mange mange mange hænder. Hvert år er det spændende at holde øje med hvem der skal være med i den kommende sæson. Nu er det så blevet afsløret, at man blandt stemmerne i den kommende 29. sæson der har premiere til efteråret.

Blandt dem der skal medvirke, finder man Nikolaj Coster-Waldau, og selvom listen af skuespillere og kendisser der har medvirket er lang, så er listen af danskere, der har haft æren af at lægge stemme til meget kort, og han kommer altså i et fornemt selskab med Lars Ulrich, der også tidligere har lånt sin karakteristiske stemme ud til serien.

Afsnittet som han skal medvirke i hedder The Serfsons, og bliver beskrevet som en hyldest til fantasy genren, og han kommer til at have en rolle, der ikke overraskende minder om den han spiller som Jamie Lannister i Game of Thrones, der har gjort ham til et kendt ansigt i hele verden.

Lige nu kan Nikolaj Coster-Waldau nydes i den syvende sæson af den populære HBO serie, der havde premiere for få dage siden.

 

Be the first to comment on "Nikolaj Coster-Waldau med i Simpsons"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*