Norskov var et hit på TV2 Play

I mandags var der premiere på TV2’s helt store dramasatsning Norskov. På TV2 havde de garanteret håbet på seertal på den gode side af en million, sådan blev det dog langt fra.

Der var nemlig blot omkring 660.000 der valgte at se med i premiereafsnittet, hvilket ikke er voldsomt imponerende for en ny serie satsning. Selv siger de, at det ikke som sådan er dårlige seertal, men at de stadig er skuffende. Desuden tegner det lidt skræmmende for resten af sæsonen, skulle de falde væsentligt fremover, hvilket man trods alt rimelig tit ser på serier.

Der er dog også plads til positive nyheder i forbindelse med serien. På TV2 Play er det første afsnit nemlig nu set mere end 85.000 gange, hvilket ikke blot må betegnes som værende tilfredsstillende. Det er også rekord for tjenesten for en ny dansk serie.

Det er helt naturligt, at folk søger mod streamingtjenesterne, hvor man selv kan se afsnittene, når man ønsker det, og ikke når en station diktere det – og med i nærheden af 100.000 seere er det også noget TV2 er nødt til at have med i deres overvejelser omkring debuten af serien.

Første afsnit kan stadig ses på TV2 Play, hvis du ikke allerede har set det (og har lyst).

 

Be the first to comment on "Norskov var et hit på TV2 Play"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*