Nu stiger Netflix i pris – igen

Netflix der for nylig rundede 100 millioner brugere er en kæmpe forretning, og de skovler penge ind. Der er da heller ikke skyggen af tvivl om, at der er mange udgifter forbundet med at drive verdens største og mest populære streamingtjeneste. Udover alle de mange egne produktioner der ofte løber op i flere hunderede millioner kroner, bruger de også penge på at sikre sig rettigheder til alverdens, serier, film og stand-up shows.

Der skal med andre ord også mange penge ind, for at opretholde niveauet, og de penge kommer kun fra abonnenter, da der som bekendt gudskelov ikke er reklamer på tjenesten. Det er ikke voldsomt lang tid, at der kom prisstigninger på Netflix, og nu sker det igen.

Netflix har nemlig valgt at hæve prisen – men kun på udvalgte abonnementer. Basisabonnement kommer nemlig til at fastholde prisen på 79 kroner, men hvis man går lidt mere op i billedekvaliteten er der dårligt nyt, priserne på standard og premium kommer nemlig begge til at stige. Således at det nu koster 99 og 129 kroner om måneden, hvis man vil have mulighed for at se i HD og Ultra HD.

Det er stadig så lavt et beløb at det nok ikke har den store betydning for mange, men hvis man ganger prisstigningen med 100 millioner brugere (ikke alle steder det stiger), så bliver det alligevel til et ret anseeligt beløb.

Prisstigningen skyldes i følge Netflix at de vil kunne tilbyde endnu flere serier og film til deres brugere, og at den “nye” funktion med kunne downloade film og serier og se dem offline, koster ekstra i forhold til teknik og rettigheder. Det er da nok også de færreste, der kommer til at springe fra på grund af 30 øre ekstra om dagen.

Be the first to comment on "Nu stiger Netflix i pris – igen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*