Ny American Sniper lignende serie på vej

Clint Eastwoods American Sniper blev en gigantisk succes og indspillede mere end 500 millioner dollars i biograferne verden over. Det er med andre ord i den grad blevet bevist, at der er et marked for film om amerikanske snigskytter i Navy SEAL.

Nu er der så en serie på vej om samme emne. Det er ikke en serie baseret på American Sniper, men det er i samme boldgade, og den er også baseret på en bog.

CBS har nemlig sagt ja til serien The Red Circle, der er baseret på Brandon Webb’s bog med den dejlig korte titel: The Red Circle: My Life in the Navy SEAL Sniper Corps and How I Trained America’s Deadliest Marksmen.

Bogen såvel som serien handler om Brandon Webb’s erfaringer i SEAL Team 3, Naval Special Warfare Group One Training Detachment sniper cell (ja – det hedder den altså).

Serien bliver produceret af Brandon Webb selv og Mark Harmon, der uden tvivl mest er kendt for sin rolle som Leroy Jethro Gibbs i NCIS: Naval Criminal Investigative Service, hvor han er medvirket i tæt på 300 afsnit.

Det er dog ikke den eneste serie, der er på vej om snigskytter/finskytter. Der er nemlig også en serie på vej baseret på filmen The Shooter, som havde Mark Wahlberg i hovedrollen, men hvor Ryan Phillippe overtager rollen i serien.

The Reaper er en tredje serie der er på vej, den er ligesom The Red Circle også baseret på en tidligere Navy SEAL soldats erindringer.

Det vides ikke helt hvornår nogen af dem har premiere, eller hvor det bliver muligt at se dem.

 

Be the first to comment on "Ny American Sniper lignende serie på vej"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*