Ny teaser til sæson 8 af Game of Thrones

Der er endnu ikke kommet en helt rigtig trailer til den kommende ottende sæson af HBO serien Game of Thrones, der også bliver den sidste. Der er kommet en del, og nu har HBO sendt endnu en ud.

Vi ved som sagt at det bliver den sidste sæson. Vi ved også at den kun bliver på 6 afsnit, hvilket er et færre end den syvende sæson, der i forvejen var to afsnit kortere end de foregående. I samlet spilletid, bliver vi dog ikke snydt for det helt store, da alle afsnit vil varer længere. Den 8. sæson er blevet beskrevet som 8 film – og hvis man er fan af serien, er det meget svært ikke at blive begejstret for dette.

Det er også tidligere kommet frem, at den kommer til at blive meget blodig (igen), og at vi må sige farvel til en lang række af de helt store figurer fra universet. Den nyeste teaser er da også ildevarslende i den forstand, men se mer herunder og døm selv.

Du skal desuden stadig væbne dig med tålmodighed, den får nemlig først premiere om godt præcis tre måneder i skrivende stund – første afsnit i sæson 8 vil kunne ses den 15. april.

Be the first to comment on "Ny teaser til sæson 8 af Game of Thrones"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*