Nyheder på vej på HBO Nordic

På Netflix er det ikke det samme indhold, der er tilgængeligt over hele verden, selvom indholdet bliver mere og mere strømlinet. Dog hedder tjenesten det samme uanset hvor i verden du befinder dig.

HBO har også differentieret indhold forskellige steder i verden, og det bliver da da heller ikke lagt skjul på. På vores breddegrader hedder det som bekendt eksempelvis HBO Nordic, hvilket er gældende for de skandinaviske lande.

Udvalget er stort, men det er ikke i nærheden af hvad det er i eksempelvis USA. Vi får nok ikke de samme film og ser som den amerikanske version lige foreløbigt, men nu bliver udvalget dog alligevel større.

HBO Nordic har nemlig annonceret, at der er flere produktioner på vej fra HBO Europe, hvilket er et resultat af sammenlægningen af de forskellige europæiske versioner af tjenesten.

De tre første serier der rammer HBO Nordic som en del af dette er Umbre, Mamon og Pakt, hvor de tre første afsnit alle kan ses fra 31. marts, og vi kan altså forvente os flere europæiske produktioner i fremtiden.

Be the first to comment on "Nyheder på vej på HBO Nordic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*