Nyt på Viaplay i oktober

Sommeren har sluppet sit tag i Danmark, og efteråret er i den grad kommet. Solen står godt nok stadig højt, men temperaturerne nærmer sig nul om natten og det bliver tidligt mørkt.

Det er naturligvis ærgreligt hvis man er vild med sommeren og de lune aftener. Hvis man er fan af at bruge mange timer med gode serier og film, er det naturligvis ikke helt så slemt, for efteråret er lige med en masse fede nyheder.

Viaplay har netop annonceret en række af deres nyheder for oktober, og det byder på mange gode ting. Der er blandt andet premiere på sæson 2 af Blunt Talk der har Patrick Stewart i hovedrollen. Desuden er der den 19. oktober premiere på den stort anlagte nordiske thriller serie Forbandet.

Er man mere til superhelte, er der bestemt også godt nyt. Viaplay har nemlig to meget store film på tapetet, Captain America: Civil War og ikke mindst X-Men: Apocalypse, der har premiere henholdsvis 6. og 17. oktober.

Så selvom det nu er blevet koldt, og regn er en del af dagligdagen, er der ikke noget, der er så skidt, at det ikke godt for noget – som man siger.

Find rabatkode til Viaplay og prøv det gratis i en måned.

Be the first to comment on "Nyt på Viaplay i oktober"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*