Optagelserne til Døde Piger Lyver ikke sæson 2 er i gang

Døde Piger Lyver Ikke, eller 13 Reasons Why, som den originalt hedder, blev en stor succes for Netflix. Serien er produceret af teenage stjernen Selena Gomez (der egentlig skulle have spillet en af hovedrollerne, nemlig Hannah Baker, der er omdrejningspunktet.

Serien har ramt spot on i Twitter generationen, hvilket har betydet, at serien er den af alle serier, der er blevet tweetet mest om i år, hvilket uden tvivl har været med til at booste populariteten af serien.

Fra start af var serien sandsynligvis ikke tænkt som en, der skulle varer over flere sæsoner, i og med det principielt er en ret lukket historie, der er tale om. Serien har dog fået så mange fans, at de har valgt at gå videre med den, og der er da også masser af løse ender fra første sæson, der kommer til at indgå i handlingsforløbet.

Christian Navarro der spiller rollen som Tony Padilla, der hele tiden ved lidt mere end de andre, afslørede så forleden på sin Twitterprofil, at optagelserne til sæson 2 netop er gået i gang.

Der har gået rygter om, at serien i bedste True Detective stil ville få et helt nyt omdrejningspunkt med nye skuespillere osv. Dette er dog blevet fejet væk igen, ikke mindst fordi mange af de medvirkende er bekræftet til at vende tilbage til sæson 2.

Hvornår den får premiere vides endnu ikke, udover at det bliver i 2018

Be the first to comment on "Optagelserne til Døde Piger Lyver ikke sæson 2 er i gang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*