Ozark var sommerens mest populære serie

Ozark

Netflix serien The Ozark der har Jason Bateman i hovedrollen såvel som producer, blev et stort hit for den amerikanske streaming gigant. Det var egentlig ikke en serie, der var voldsom meget hype omkring op til premieren, og det var ikke noget der blev kørt tung annoncering for. Alligevel skabte den en vis buzz da den kom, og ikke mindst på grund af positiv word-of-mouth var der mange der så den.

Rent faktisk var der så mange der så den, og var med til at skabe en hype omkring den, at ifølge en ny analyse var sommerens mest populære serie overhovedet. Det er i sagens natur altid svært at gøre noget som helst op, der har med Netflix at gøre. De er nemlig som bekendt ikke vilde med at komme med tal for hvor mange der rent faktisk ser deres serier. Netflix sælger ikke reklamer, og behøver derfor ikke afsløre noget som helst, hvilket de også meget sjældent gør.

Analyseselskabet Parrot Analytics har dog lavet en såkaldt “Demand Expressions” der vurdere en series popularitet ud fra en lang række parametre, hvilket er alt fra streams til omtale i medier, på blogs til downloads og kommentarer. Det er altså stadig på ingen måde et eksakt billede af hvor mange der rent faktisk har set serien.

I alle tilfælde er det naturligvis gode nyheder sæson 2 af Ozark, der blev bekræftet kort tid efter premieren på sæson 1, hvilket naturligvis også vidnede om, at der var mange seere.

Be the first to comment on "Ozark var sommerens mest populære serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*