Paradise Hotel er tilbage i 2020

infinity pool with sea views

De fleste mennesker har afhængigheder af den ene eller anden art. Sukker og kaffe er måske de mest gængse. Sætningen det er ikke noget, en kop kaffe ikke kan klareer almen kendt og ligger som en lille, rar mulighed for at undskylde sin træthed og samtidig forsikre omgivelserne og sig selv om, at man snart kvikker op. Er det en afhængighed? Måske, måske ikke. Det er det først, når man ikke kan forestille sig en hverdag uden, og når man fysisk kan mærke forskellen. Det er det samme med sladder. Sladder er en afhængighed. Det udløser endorfiner i hjernen at sladre. Når man har sladret i et stykke tid, er det svært at stoppe igen. Både at sladre, man også at blive sladret til.

Paradise-fix

Paradise Hotel er en del af en afhængighedskultur. Ganske vist en ret så uskyldig en, som den nødvendige morgenkaffe. I programmet bliver man præsenteret grundigt for nogle mennesker, der skal gennem visse udfordringer, der i sidste ende udfordrer dem på deres moral og deres taletøj. Derudover er det en håndfuld unge mennesker, der skal bo tæt sammen i et par måneder. Faktorer som disse er det perfekte setup til en verden af sladder. Og en vis mængde afhængighed, hvis man har set bare et par afsnit. Hvad sker der med ham eller hende? Hvem sagde, hvad om hvem? Hvem skændes i morgen, og hvornår får seeren at vide hvorfor? Og ikke mindst; hvornår kan man se den næste sæson, når den seneste er slut? Man skal jo have sit fix.

En ny sæson

I september 2019 udsendte TV3 en pressemeddelelse om, at den nye sæson anno 2020 er blevet optaget. Første afsnit bliver sendt d. 1. januar 2020 på TV3 samt på Viaplay og Viafree. Når tiden er inde, kan man se Paradise Hotel gratis via en af føromtalte streamingtjenester i to uger, ved at benytte sig af prøveperioden. Derefter skal man betale, men hvis man ønsker at se videre, er det måske også pengene værd.

Kendte på skærmen

Én ting kan man drage ud fra meddelelsen fra TV3. I den 16. sæson af Paradise Hotel vil der være velkendte ansigter på skærmen. Der kommer tidligere deltagere fra Love Island og Robinson Ekspeditionen med samt en enkelt deltager fra et tidligere år af Paradise Hotel. Hvem det er, må man vente med at finde ud af til engang i 2020. Indtil da må ens afhængighedskvote styres af kaffe og sukker.

 

 

 

Be the first to comment on "Paradise Hotel er tilbage i 2020"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*