Parasite kommer som serie på HBO

Parasite, der er instrueret og skrevet af den sydkoreanske instruktør Bong Joon-ho, er uden tvivl en af de mest omtalte film i år. Den har høstet topanmeldelser overalt i verden, og har på Rottentomatoes i skrivende stund en score på 99%. Filmen der havde et budget på lidt over 10 millioner dollars, har da også været en fin forretning og har indspillet tæt på en milliard kroner.

Parasite, har desuden også vundet de Gyldne Palmer i Cannes og fik for nyligt en Golden Globe for bedste engelsk sproget film, der lader heller ikke til at være den helt store tvivl om, at den nok også får en Oscar i næste måned. Der er sågar nogen der mener, at den kan vinde for bedste film, trods sproget. Dette må dog trods alt alligevel kaldes for et long shot.

Der har længe været forlydender om, at der skulle være et remake på vej af filmen i en såkaldte “international version”, med andre ord betyder det naturligvis, at den kommer i en engelsktalende version. Det er dog ikke det eneste nye der er på vej. Deadline.com beretter således, at Bong Joon-ho sammen med Adam McKay arbejder på en engelsksproget miniserie, der efter alt at dømme skal komme på HBO. Netflix var også med i forhandlingerne, men Bong Joon-ho skulle være meget opsat på, at arbejde med HBO der netop er meget kendt for deres mini-serier.

Adam McKay laver er udover eksempelvis Vice og The Big Short især kendt for hans samarbejde med Will Ferrell, hvor de sammen lavede film som Anchorman, Step Brothers m.fl. I de senere år har han dog kastet sig mere over mere “seriøse” projekter.

Be the first to comment on "Parasite kommer som serie på HBO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*