PassionFlix – den romantiske streamingtjeneste

Der findes de store streaming mastodonter som Netflix, HBO, Amazon Prime og lignende, hvor man mere eller mindre kan finde alle former for indhold, hvis man lige ser bort fra erotik. I takt med at streaming er blevet mere og mere populært er der også dukket mange nichetjenester op. Her i landet kender vi eksempelvis Dansk Filmskat der fokusere på de gamle danske film, og MinBio hvor man kan finde en masse indhold til de mindste.

På verdensplan findes der også mange streamingtjenester, der er specialiceret inden for alt fra art house til science fiction og gysere. Nu er der så en ny på vej, og der er nok mange, der vil mene at den er rimelig målrettet mod kvinder. Tjenesten der har fået navnet PassionFlix vil nemlig udelukkende indeholde romantiske film.

Filmene og serierne bliver nøje udvalgt, og det kommer ikke bare til at være de store hits man alligevel kan finde på alle andre streamingtjenester. Der kommer til at være udvalgt film, men planen er også at der skal komme mange flere originale produktioner, end der allerede er på vej.

Bag tjenesten står blandt andre Tosca Musk, der som navnet antyder det er i familie med Tesla bagmanden Elon Musk (hun er hans søster). De har indtil videre rejst finansiering på omkring 5 millioner dollars, hvilket måske ikke lyder af meget. De forventer dog at kunne lave film for omkring 1 million dollars pr stk, da bagmændene/kvinderne bag, alle har erfaring inden for tv-film, hvor indholdet produceres billigt, og romantiske film sammen med komedier typisk er billige at producere.

Planen er helt basalt at PassionFlix skal lave en masse originale film baseret på romantiske noveller, og at dette skal være omdrejningspunktet for indholdet.

Der er principielt åbent for at man som dansker kan tilmelde sig tjenesten, det er dog ikke nogen god ide i skrivende stund. Der er nemlig mange af filmene og indholdet, der kun kan ses i USA grundet rettigheder. Det er med andre ord en god ide at vente lige med at tilmelde sig.

 

Be the first to comment on "PassionFlix – den romantiske streamingtjeneste"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*