Patrick Dempsey stopper i Grey Hvide Verden

Siden 2005 har Grey’s Hvide Verden været blandt de mest populære serie, hvor mellem 8 og 10 millioner hver uge følger med i USA, og mange millioner gør det samme på verdensplan.

En af dem der har været med i alle 241 afsnit og 11 sæsoner er Patrick Dempsey, der spiller Dr. Derek Shepard (aka Dr. Dreamy), men nu er det altså slut.

Det kommer som lidt af en overraskelse, at Dempsey har valgt at sige stop. Han har nemlig et år tilbage af sin kontrakt, men den kontrakt er han altså blevet afløst fra, og vil blive skrevet ud af serien.

Det kommer især som lidt af en overraskelse fordi han så sent som sidste år, underskrev en ny kontrakt der bandt ham til to sæsoner, og samtidig gjorde ham til en af de bedste betale skuespillere i amerikanske TV, med en løn på godt 2 millioner kroner pr. afsnit.

Hovedpersonen har ikke selv udtalt sig om hvorfor han har valgt at forlade serien, og ikke mindst hvorfor han gør det før tid, men der vil uden tvivl komme mange spekulationer omkring sagen indtil han selv tager bladet fra munden.

 

Be the first to comment on "Patrick Dempsey stopper i Grey Hvide Verden"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*