Peaky Blinders sæson 4 sætter rekord

Hvis du er en af dem, der følger med Steven Knight gangster serie Peaky Blinders, der blandt andet kan ses på C More play og Netflix (der er dog er lidt bagud med sæsonerne), er du langt fra den eneste. Det sidste afsnit i en fjerde sæson af serien har netop kørt over skærmene i hjemlandet England, hvor den kan ses på BBC Two, og der var rekordmange der fulgte med.

I gennemsnit havde serien imponerende 3,3 millioner seere, og da finalen havde premiere var der 3,6 millioner der så med, dette var en rekord for serien, der altså blot bliver ved med at vokse i popularitet.

Som nævnt har der gennemsnitligt været 3,3 millioner seere i den fjerde sæson, og det er næsten en million mere end der tidligere har fulgt med. Den første sæson havde gennemsnitligt 2.4 seere, sæson havde 2,2 mens sæson 3 havde 2,4 og sæson 4 er altså væsentlig mere populær end sine forgængere. Også på BBC’s streamingtjeneste BBC iPlayer, er serien uhyre populær og hvert afsnit er blevet set af mere end en million inden for en uge.

Der er med andre ord nok allerede mange der glæder sig til 2019, hvor der er premiere på sæson 5 af den populære serie, der har Cillian Murphy i hovedrollen, men hvor Tom Hardy også medvirker i et par enkelte afsnit.

 

 

Be the first to comment on "Peaky Blinders sæson 4 sætter rekord"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*