Peaky Blinders ENDELIG på Netflix

Det er efterhånden godt halvandet år siden, at Peaky Blinders havde premiere på BBC Two. Serien der er skabt af Steven Knight (Eastern Promises, Locke m.m) blev øjeblikkeligt en succes og blev hurtigt fornyet med en sæson og så endnu en.

Rollelisten består af blandt andre Cillian Murphy og Sam Neil, mens Tom Hardy også kommer med længere henne i forløbet. Peaky Blinder foregår i Birmingham for godt 100 år siden, i tiden efter første verdenskrig og centreret omkring Peaky Blinders banden, gangstere der tjener til dagen og vejen ved hasardspil og det der er er værre. Den amerikanske udgave af Netflix var da også hurtige til at opfatte succesen og bestilte hurtigt serien hos BBC.

Vi danskere måtte dog se meget langt efter serien, og der skulle lyssky løsninger til, hvis man ville følge med i den fremragende serie, men det er slut nu. For ganske få dage siden ramte Peaky Blinder ENDELIG den danske version af Netflix.

Herfa skal der lyde den varmeste anbefaling til at gå i gang med at se den – det er høj høj klasse. Indtil videre er det dog kun den første sæson på 6 afsnit, der kan findes på den danske version.

4 Comments on "Peaky Blinders ENDELIG på Netflix"

  1. Enig – Sæson 1 er fantastisk! Nu venter vi så op sæson 2 & 3. Kan I oplyse, omd en er på trapperne hos Netflix?

    • Bjørn Kryger Larsen | 14. maj 2015 at 8:23 | Svar

      Sæson 2 har længe været på den amerikanske Netflix, så det må være et spørgsmål om tid. Sæson 3 har jo end ikke haft premiere, så der går nok lidt længere. Men jeg er enig, den er fantastisk 🙂

  2. Jens Jessen | 30. juli 2015 at 20:34 | Svar

    HVORNÅR KOMMER DEN SKIDE SÆSON 2 PÅ NETFLIX?!?!?!?!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*